YouTube: Сè што беше популарно годинава во едно видео

Од • December 14, 2014 • ОпштоКоментари1089

maxresdefault

Доколку направите ретроспектива на работите што беа популарни и станаа вирален хит во 2014-та тогаш ќе наидете на видеата со предизвикот со кофа студена вода, неколку музички хитови (како песната од анимираниот Frozen) и видеата на популарни YouTube ѕвезди.

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress