a-incins-atmosfera-la-romanii-au-talent-iar-de-atunci-toti-barbatii-o-adora-ce-face-si-cu-ce-se-ocupa_size19

Wow!Девојката танцува и остава без здив

Од • March 21, 2015 • ОпштоКоментари7017

Јева Шијанова е Романка која се претстави на шоуто “Романија има талент” со танц кој навистина воодушевува. Таа инаку е професионална танчерка и е толку еластична што и жирито не можеше да се воздржи од непристојни воздишки.Дури и судика од  жирито и се придружи на сцената да провери дали е вистинска или само илузија…

maxresdefault RRYknOeA66U x_df036b33

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress