„Wild Card“ – Прв трејлер за новиот филм на Џејсон Статам

Од • December 15, 2014 • ШоубизКоментари1271

Акционата ѕвезда Џејсон Статам ја толкува главната улога во акцијата „Wild Card“. Премиерата на овој филм е закажана за 30.јануари, а во продолжение можете да го погледнете првиот трејлер.

js

Во „Wild Card“, Статам толкува улога на телохранител кој работи во Лас Вегас. Тој има проблеми со коцкањето, а неволјите ќе започнат кога на своја блиска личност ќе и помогне да се одмазди.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress