whatsapp

WhatsApp конечно достапен за користење и преку компјутер

Од • January 25, 2015 • ОпштоКоментари1328

WhatsApp претстави новитет кој корисниците го очекуваа подолго време – отсега сервисот е достапен и преку веб интерфејс.

До сега, 600 милиони корисници на алатката за комуникација WhatsApp можеа да го користат овој сервис преку мобилните уреди или преку неколку решенија од трети страни, а сега WhatsApp овозможи пристап преку веб дестинација.

Доколју вашиот веб прелистувач го насочите кон web.whatsapp.com, ќе ве дочека QR код. Откако ќе ги сладите чекорите во упатството, ќе може да ја видите историјата на вашите разговори и да започнете конверзации со вашите контакти.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress