voz

Во која насока патува вашиот воз?

Од • September 24, 2015 • UncategorizedКоментари9277

Нашиот мозок ја има моќта да ја смени насоката во која се движи овој воз. Помислете на тоа и  возот ќе тргне во спротивната насока. Во која насока би сакале да патува вашиот воз?

Размислете, можеби токму оваа слика ќе ви помогне да донесете важна животна одлука.

 

giphy

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress