victorias-secret-superbowl-2015-ad-released_0

Victoria’s secret – игрите нека започнат

Од • January 28, 2015 • ШоубизКоментари2728

SUPER BOWL 2015 започнува во недела, а ангелите подготвија видео да ги бодрат играчите и загреат милионите навивачи…

Super_Bowl_ad_2015_victoriassecret.filminspector.com_4

 

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress