Футуристички возови за новата подземна железница во Лондон

Од • December 3, 2014 • ОпштоКоментари1085

Подземната железница во Лондон ќе добие модерни наследници за идните години, и притоа ќе има и нови технологии, но и многу поголема безбедност.

Лондон го има најстариот состав на подземна железница, а главниот град на Англија овие денови ги претставил новите возови во кои милиони луѓе ќе се возат во наредните децении. Првите возови ќе бидат пуштени во употреба за десеттина години, а на патниците ќе им го подобрат секојдневното патување. Возовите ќе бидат дизајнирани без бариера меѓу вагоните, што ќе ослободи повеќе простор. Вратите ќе бидат пошироки, и ќе бидат во поголем број.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress