snoop-dogg

Snoop Dogg во Штип :) (Штипјанштина)

Од • January 3, 2015 • ШтипКоментари2409

Нашиот апарат успеа да го улови “Snoop Dogg” како испраќа честитки во штипската пошта. :)

st-snoop

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress