irendersk

Samsung Galaxy S6?

Од • February 5, 2015 • ОпштоКоментари1046

Најбројни се гласините дека Samsung ќе претстави два модела на S6, нешто слично како што направи со Note и Note Edge, па едниот од новите уреди ќе ја носи ознаката S6 Edge и ќе има закривен екран што би одговарал на силуетата од најавата.

Страницата Neowin објави рендер направен од читател за тоа како би можел да изгледа Galaxy S6 со закривениот екран.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress