IMG_2023

“Само Тони и две жени” со одличен спот за “Маре” :)

Од • January 18, 2015 • ВидеоКоментари1695

Добропознатиот бенд направи интересна преработка на песната ” Маре, Маријана” и сними доста интересен и хумористичен спот …

IMG_2024

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress