tiana 6-years old

Развод: Зрел совет од 6-годишно девојче

Од • September 22, 2015 • ОпштоКоментари9598

Погледнете што ова 6-годишно девојче има да и каже на својата мајка додека истата поминува низ фаза на развод со сопругот. Искреноста на зборовите што нефилтрирано и наивно излегуваат од срцето на Тиана, 6-годишно девојче од Канада, со сигурност ќе ве растреперат и ќе ве натераат да размислите двапати за вашите постапки во бракот.

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress