10612972_549445785185771_545046242342908446_n

Промоции што ќе ве насмеат од срце

Од • September 18, 2015 • ОпштоКоментари8873

Кога сте сопственик на бизнис, приморани сте да размислувате на кој начин најдобро би се истакнале и  разликувале од вашите конкуренти. Притоа, генијалноста на вашата идеја се одразува правопропорционално на дебелината на вашиот паричник. Не заборавајте дека смислата за хумор е еден од врвните мотиватори во светот на маркетингот, а брендот што не насмеал преку својот рекламен материјал дефинитивно останува врежан во нашата меморија. Подолу следуваат креативни, интересни и смешни маркетинг промоции што со сигурност ќе измамат насмевка на лицата на потенцијалните купувачи, а во голем дел и ќе ги привлечат да го пробаат нивниот производ или услуга.

 

2e0fb07432e64d7eb9db5cb70e17a3c1

9ETJM

 

956a921fff40bc259e3b3aefdec2c589427601e3c7b5a689a2692648261cd7aa_large

10612972_549445785185771_545046242342908446_n

50f47dee2a541

9

funny-restaurant-ad-picture

FlowChart2

article-2173990-140DC680000005DC-438_634x843

 

chalkboard-funny-sign-philosophy-10

8c1c0f18a8f0ec7c4c1a723320fa8c20

10635697_306159802903333_5471085301488332669_n

slide-bacon-hypnosis-13

RealLife

p1070007x

english-humor-funny-awesome-restaurant-signs-1

 

556981_10151204192174561_765520386_n

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress