magazine_covers_that_are_major_photoshop_fails_05

Photoshop Fails од 2014-та

Од • January 9, 2015 • ШоубизКоментари1593

Во текот на годинава, голем број славни личности кои самите објавуваат фотографии на социјалните мрежи се најдоа на мета затоа што очигледно користеле Photoshop, иако сакале да се прикажат во „природно издание“.

Освен тоа и голем број брендови направија забавни грешки користејќи го Photoshop. Одвојуваме дел од оние што се најдоа на листата на BuzzFeed.

 

Една од фотографиите на Бијонсе кои се најдоа во центарот на вниманието поради тоа што очигледно се обработени

enhanced-1824-1419952240-3

 

Обрнете внимание на половината кај овој модел на Ann Taylor

enhanced-28634-1419884287-12

 

 

Промо фотографија од Кејт Волш за серијата Bad Judge (погледнете како изгледаат нејзините нозе)

enhanced-31589-1419891345-35

 

Погледнете ја раката на моделот

 

enhanced-31536-1419887937-8

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress