phonebrella

Phonebrella – Чадорот на денешницата

Од • September 23, 2015 • ДизајнКоментари9165

Phonebrella е името на најновиот изум што има голем потенцијал да стане вистински есенски тренд. Овој чадор, навидум обичен, всушност содржи еден доста важен детаљ  – соодветна рачка за мултифункционалност што овозможува управување со чадорот, но и лесно користење на мобилниот телефон во истовреме. Имено, наместо добро познатата рачка во вид на кука, овој чадор има пософистицирана варијанта која дозволува управување на чадорот со помош на зглобот.

Во прилог погледнете ја оригиналната реклама за Phonebrella – чадорот на денешницата.

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress