greenfest7-98

Сабота – Ден за електронска музика во Штип

Од • March 18, 2015 • ШтипКоментари4601

Сите патишта на љубителите на електронската музика оваа Сабота водат кон Штип. Angles Cafe и Club Ice дефинитивно ветуваат супер журки с0:

11079609_962801217065356_3634229852750325252_n

10458338_492832180880686_4209269134775624311_n

greenfest7-98

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress