0001

Nova Cafe reopening

Од • September 10, 2015 • ШтипКоментари2215

Вратите на Nova Cafe повторно ширум отворени, со едно огромно добредојде на новата календарска сезона, сезона на нови збиднувања и пријатни кафе моменти. Во пресрет на тие моменти, Nova Cafe не би била Nova ако атмосферата и ентериерот останат исти. Пријатели, локалот позади трговскиот центар кој започна како мала светла точка на кафе шемата во Штип е истиот тој локал кој од Сабота 12.09 ќе заблеска со силен отсјај во ново руво сосема поразлично и досега невидено . Новиот оригинален изглед на Nova Cafe e перфектен спој на урбаното со класиката,кој креира архитектонска хармонија во расположливиот простор. За новиот изглед се погрижи тимот на СТАМЕНИЌ . Квалитетот е загарантиран , добрата музика препознатлива, а уникатот на ентериерот е нашиот заштитен знак….

I CAN’T KEEP CALM, IT’S NOVA CAFE RE-RE-RE OPENING , BE THERE

0001

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress