1048173_208264872660643_1312918314_o

Nennat Omen – Интервју за студентско ЕХО

Од • December 18, 2014 • ШтипКоментари1661

Најдобриот дј на македонската Техно сцена даде интервју за студентското списание Ехо, во прилог ви даваме можност да прочиатате за неговите искуства на Ибица. КЛИК ОВДЕ ЗА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ЦЕЛОТО СПИСАНИЕ.

10848022_426021067551688_487061240714232127_n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress