creative-business-cards-4-8

Најкреативните визит-карти на едно место

Од • September 25, 2015 • UncategorizedКоментари10921

Во прилог следува селекција од најкреативните визит-карти што некогаш сте ги виделе. Со својот уникатен дизајн тие совршено го опишуваат производот или услугата што се нуди, а воедно и ги забавуваат клиентите. Овие визитки со сигурност нема да бидат заборавени или зафрлени во купот на монотони и секојдневни визит-карти.

 

creative-business-cards-56

1

creative-business-cards-4-1-2

creative-business-cards-4-15

 

psychologistresize

creative-business-cards-4-8

creative-business-cards-4-40

creative-business-cards-4-10

 

creative-business-cards-4-2

creative-business-cards-4-13-1

creative-business-cards-4-7

creative-business-cards-4-16-1

Yourselfresize

10

bottleopenerresize2

5

creative-business-cards-62

creative-business-cards-60

DivorceResize

NissanResize

44

57

20

26

creative-business-cards-4-17-2

creative-business-cards-4-22-2

creative-business-cards-4-36

ChairResize

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress