maroon 5 na svadbi

Maroon 5 упаѓаат на свадби за видеото на песната “Sugar”

Од • January 15, 2015 • ШоубизКоментари1688

За новиот спот на песната “Sugar” Мaroon 5 имаат генијална идеја, упаѓаат на вистински свадби кои се случуваат низ Лос Анџелес  и ги изненадуваат сите присутни, посебно младоженците.

Во интервју за „Rolling Stone“, Адам Левин изјавил дека снимањето било неверојатно искуство. „Не мислев дека ќе допрат до мене емотивните реакции кои ги добивме од паровите и гостите. Најдобриот дел беше што имавме можност да креираме незаборавно доживување за неколку лица“ – рекол тој.

maroon 5 na svadbi 1

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress