jimmy fallon - saved by the bell

Jimmy Fallon ја обедини екипата на “Saved by the bell”

Од • February 6, 2015 • ШоубизКоментари1295

Сигурно се сеќавате на хумористичната серија “Saved by the bell” од 90-тите години. Џими Фалон и дел од екипата на серијата се вратија во “Bayside High School” и снимија интересно видео. Недостигаше само ликот Screech. На многумина им се допадна ова смешно, но и носталгично видео…

jimmy fallon - saved by the bell

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress