rsz_this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-28__700

Иронијата на нашата генерација во неколку слики

Од • September 16, 2015 • ОпштоКоментари9752

Колекција на вознемирувачко вистинити и смешни факти за нашата генерација опседната со технологијата, социјалните мрежи и  сите останати, помалку битни, секојдневни  алатки за денгубење.

Направете пауза од денешното безделничење и дозволете си краток ироничен потсмев на светот во кој живееме.

 

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-71__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-261__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-91__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-27__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-40__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-28__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-51__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-31__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-41__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-34__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-38__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-131__700

this-generation-satirical-illustrations-ajit-johnson-111__700

 

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress