Green Fest vol.6 - FABIO FLORIDO from Ilovestip Tim on Vimeo.

GREEN FEST 7

Од • January 13, 2015 • ШтипКоментари1953

Како и секој март, очекувано и оваа година го најавуваме GreenFest оваа година како 7мо издание.Но, оваа година најавуваме журка од светски размери како никогаш досега , најавуваме ново и свежо 7мо издание кое претходните издание ќе ги остави во сенка.

LINE UP SOON !!!

Додека го очекуваме line up изненадувањето да погледнеме како поминавме на 6тото и последно издание на GreenFest :D

1527074_1091424580883350_8535695982219941399_n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress