Green-Fest-7-Poster-2-STAGES

Green Fest 7 започнува

Од • March 6, 2015 • ШтипКоментари1917

Утре традиционално по 7ми пат започнува единствениот фестивал од ваков тип во регионот Green Fest. Организарите најавуваат невиден аудио-визуелен спектакал придружуван со енергични Техно сетови на Stiv Hey, Nennat Omen, Stefano, Acika, Marjan i Balovski. Нашиот тим комплетно ќе го покрие целиот настан, се сликаме таму….

Untitled-1

Green-Fest-7-Poster-2-STAGES

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress