012

Прекрасен ентериер – Езимит Вино (Штип)

Од • February 5, 2015 • ШтипКоментари4264

Езимит Вино е винарија која ја интегрира традицијата на производство на грозје и вина кои се присутни низ вековите во Македонија од една страна и врвната технологија која Езимит Вино ја поседува. Остатоците од античка винарија во близина на лозовите насади, го покажува присуството на традицијата проткајана до ден денес. ILoveStip.com ве носи во Езимит вино низ ентериерот кој со својата луксузност и класика ги задоволуваат сетилата за естетика и префинетост.

001

002

003

004

005

006

007

008

009

010

011

012

014

015

016

017

018

020

021

022

023

024

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress