_2224619

Прекрасен ентериер 01 – Tелекабел (Штип)

Од • February 2, 2015 • ШтипКоментари4203

Секој од нас досега налетал на многу убави ентериери на познати светски брендови некаде на интернет. Многумина од вас сигурно се прашуваат како изгледаат просториите на нашите македонски брендови и какви се домовите околу нас. ILoveStip во следниот период ќе ве однесе низ повеќе домови и деловни простори што дефинитивно никого нема да го остават рамнодушен. Започнуваме со штипскиот СУПЕРБРЕНД Телекабел. Сведоци сме дека од надворешната страна оваа зграда не само што комплетно ја променија, туку ја направија тотем, симбол на препознатливост и во целост го изменија ликот на центарот на Штип. Еве како изгледа внатрешноста и работната атмосфера во која уживаат вработените.

 

_2224607 _2224608 _2224609 _2224610 _2224613 _2224616 _2224619 _2224620 _2224621 _2224625 _2224626 _2224627 _2224629 _2224632 _2224635 _2224636 _2224637 _2224638_2224640 _2224643 _2224645 _2224646 _2224647 _2224649 _2224650

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress