pixel.mk-epl-raboti-na-icar-19587

Apple работи на iCar

Од • February 20, 2015 • ОпштоКоментари1254

Инвеститорите отсекогаш биле критични за тоа што Apple ќе понуди на светот, односно секогаш очекувале нешто друго, поразлично од Ајфон.   Wall Street Journal вели дека Епл од минатата недела работи на електричен автомобил без потреба од возач зад воланот.  Овој потег на правење и производство на електричен автомобил совршено се совпаѓа со нивното моќно влијание врз трендовите во дигиталната индустрија. Постојат шпекулации за несигурноста од компатибилен софтвер за нивните коли, но од компанијата изјавуваат дека тоа нема да биде проблем – како што не беше за софтверот за музика, телефони и сè друго што произведуваат. Вљубени во својот успех и својата моќ на налагање на трендовите Apple веруваат и во успехот на нивната iCar.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress