Angels Cafe Stip ,Macedonia

Angels Cafe – Крај на прва сезона

Од • September 17, 2015 • Видео, ШтипКоментари10551

Гордоста на штипјани, надалеку прочуениот Angels Cafe, овој викенд ќе ја заокружи првата сезона од своето отварање со серија на дневни и ноќни забави. По 5 години од основањето и успешното градење на најфреквентниот мост кон забавата, љубовта и среќата, Angels Cafe ќе им приреди ново изненадување на своите ангели преку целосна трансформација на својот изглед. По овој повод, во свој стил, организаторите на кафе барот ќе се потрудат да им ја понудат последната луда забава на младите пред почетокот на претстојните подготовки за градење нов изглед на престолнината на ангелите во Штип – Angels Cafe.

Викенд забавата започнува на 18ти септември (петок), а завршува на 20ти септември (недела). Нека овој викенд биде кулминација на сите убави доживувања во текот на изминатите 5 години. Остануваме во исчекување на уште подобри и незаборавни  моменти во претстојната Сезона втора.

 

Во прилог погледнете ја целосната агенда за Пастрамајлијада викенд во Angels Cafe – Штип:

 

 

 

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

wordpress