android vr ios

Android 5 постабилен од IOS 8 ?

Од • February 16, 2015 • ОпштоКоментари1196

Според компанијата Crittercism најновиот оперативен систем на Google, Android 5.0 Lollipop е постабилен за разлика од последниот на Apple, IOS 8. Имено, Android паѓа во 2 % од случаевите, додека IOS 8 во 2.2 %. Иако разликата е доста мала, сепак предноста е за Android, а досега IOS се сметаше за најстабилен оперативен систем. Како и да е, Apple сигурно ќе се погрижи да ја премине оваа разлика во следниот IOS 9…

ios8vslollipop

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress