10945664_934760899869388_6292590533236453702_n

Afterwork во Аngels Cafe

Од • January 30, 2015 • ШтипКоментари1295

Afterwork party во Angels Cafe е совршен начин да се започне викендот. Петок – WE LOVE YOU.
15 Часот во Angels, само за полнолетни. Најавете се дома на време да не ве чекаат за ручек ;)

10945664_934760899869388_6292590533236453702_n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress