Cute little siblings (boy and girl) being at odds with each other, sitting on armchair

4-годишно девојче има интересен одговор

Од • March 9, 2015 • ОпштоКоментари1104

4-годишно девојче убаво одговорило на силеџија во нејзиниот клас, кој ја нарекол дека е грда, а нејзиниот одговор е навистина необичен и искрен.

Таа му кажува дека таа оди на училиште да учи, а не да остави моден впечаток. Подобар став од четири – годишна личност не сме виделе.

Таа додаде дека тој треба да се погледне во огледало.Погледнете како малото девојче дава најдобра лекција за насилниците…

4 godisno devojce

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress