1509092_10155219397340307_8135861765252758933_n

5 години Американско Катче во Штип

Од • March 4, 2015 • ШтипКоментари1650

На 3 Март, Американското Катче во Штип го прослави својот 5ти роденден. Забавата по повод овој значаен настан ги собра на едно место најверните членови на Американското Катче, соработниците а специјален гостин беше Валери Колби, одговорна на Секторот за односи со јавност од Амбасадата на САД во Скопје. Госпоѓа Валери во својот говор ги спомна сите позначајни работилници, настани и презентации кои во текот на овие 5 години беа дел од работата на Американското Катче и се заблагодари на сите оние кои беа дел од овие програми. Таа исто така додели и благодарници на соработниците кои беа лидери на проектите MakerSpace и Stop Motion Animation. Она што го обележа целио роденден беше видеото кое Американското Катче го снимаше заедно со поранешни волонтери и членови.

 

1509092_10155219397340307_8135861765252758933_n 1622074_10155219401790307_8203751795156749_n 10401565_10155219401855307_5076066811768286539_n 10401949_10155219405000307_1342084587954684584_n 10405597_10155219412030307_2941327506101397328_n 11014844_10155222094365307_8526291077398882803_n 11016731_10155219405650307_6992064853183365607_n 11021224_10155219403955307_1219313757012054425_n 11025205_10155219397630307_6387028727012393216_n 11041663_10155219411160307_2532090712946593548_n 11050287_10155219404350307_5649210649939921288_n

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress