creative-packaging-33

25 креативни дизајни за пакувања

Од • February 2, 2015 • ДизајнКоментари2434

1. Пакување на леб

creative-packaging-1

2. Note слушалки 

creative-packaging-2

creative-packaging-3

 

3.Beehive коцкички со мед

creative-packaging-4

4.NYC шпагети

creative-packaging-5

 

5. Ford Ranger Extreme – кутија со кибрит

creative-packaging-6

 

6. Јапонско пакување на слатки

creative-packaging-7

7. Закачалки за чај

creative-packaging-8

creative-packaging-9

8. Оригами пиво

creative-packaging-10

9. Хартиено ќесе за продукти

creative-packaging-11 creative-packaging-12

10. Honey Made By Bees – теглички со мед

creative-packaging-14

11.Kokeshi кибрит

creative-packaging-15 creative-packaging-16 creative-packaging-17

12. Бакнеж – пире од овошје и зеленчук

creative-packaging-18 creative-packaging-19 creative-packaging-20

13. Whitebites храна за кучиња

creative-packaging-21

14. Moustache четки за фарбање

creative-packaging-22 creative-packaging-23

15. Парфем Zen

creative-packaging-24 creative-packaging-25

16. Шише за вода

creative-packaging-26

17. Juicy Juice пакување како портокал

creative-packaging-27 creative-packaging-28

 

18. Mini Oliva маслиново масло 

creative-packaging-29 creative-packaging-30 creative-packaging-31

19. Blood Of Grapes – шише за вино

creative-packaging-32 creative-packaging-33

20.  Ќесичка за чај

creative-packaging-34

21.  Пакување за овошен сок

creative-packaging-35 creative-packaging-36 creative-packaging-37

22. Кутија за цигари во облик на ковчег

creative-packaging-38

23. Pink Glasses вино

creative-packaging-39 creative-packaging-40

24. Путер

creative-packaging-41 creative-packaging-42

 

25. Smirnoff Caipiroska

creative-packaging-43 creative-packaging-44 creative-packaging-45

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress