enhanced-buzz-32033-1422653381-35

21 WTF ситуација на која сакаме одговор

Од • January 31, 2015 • ОпштоКоментари1164

1. Ама зошто?

edit-25833-1422657758-17

 

 

2. Од кого би требало да се кријам?

edit-31448-1422652013-35

3. Од кога мечките летаат?

enhanced-buzz-1662-1422652154-39

4. Дали тоа е пони?
enhanced-buzz-1708-1422652026-24

5. Зошто детето во вторито ред е свртено наназад? Што ли знае….?

enhanced-buzz-5531-1422655781-8

6. Кој е архитектот?

enhanced-buzz-9184-1422655470-13

 

7. Објаснување? Некој? Билокој?

enhanced-buzz-10359-1422649387-8

8. Дали воопшто поседува мачка?

enhanced-buzz-11484-1422647630-20

9. Зошто е овошјето во машината за садови?

enhanced-buzz-14219-1422656636-16

10. Зошто е лебот низ туш кабината?

enhanced-buzz-14977-1422585201-15

11. Каква е врската помеѓу бејзболот и ова?

enhanced-buzz-16138-1422649669-13

12. Сабота е!

enhanced-buzz-16663-1422653508-16

13. А што друго да правиме со чипсот?

enhanced-buzz-18610-1422653431-48

14. Зошто има испечатена слика од патики врз патиките?

enhanced-buzz-19570-1422652776-10

15. Што ли би правел со зепелин?

enhanced-buzz-26186-1422652793-11

16. Што би го учел песот, и како би излгледало тоа?

enhanced-buzz-26483-1422654434-6

17. Хмм….. Што ли се случило за да дојде до ова?

enhanced-buzz-26949-1422653060-11

18. Несекојдневен спој на животни на едно место, што ли е така интересно за нив?

enhanced-buzz-28261-1422647622-16

19. Зошто е Грег така здодевен?

enhanced-buzz-28652-1422653195-4

20. И каде сега?

enhanced-buzz-32033-1422653381-35

 

21. Што ли гледа….?

edit-5874-1422656603-11

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress