1-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_

15 уметници ги развеселиле ѕидовите на една детска болница во Лондон

Од • February 18, 2015 • ДизајнКоментари1254

Самата помисла на болница е ужасна, па уште кога ќе стигнете таму и ќе го почувствувате оној болнички мирис сместен во вообичаениот сив ентериер, веројатно секој пат би сакале да се вратите назад. А ако сте дете, тогаш воопшто нема шанси да ви се седи таму. За жал, тоа е неизбежно за младите пациенти од Кралската детска болница во Лондон. Затоа петнаесетмина уметници од организацијата Витал Артс одлучиле да донираат цртежи на ѕидовите за тие да се чувствуваат колку-толку поубаво додека се таму. Мора да признаете, резултатите се навистина убави и би сакале сите болници да бидат вакви.20-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 1-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 2-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 3-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 4-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 5-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 6-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 7-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 8-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 9-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 14-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_ 18-Kako-15-umetnici-gi-razveseluvaat-dechinjata-od-edna-detska-bolnica-vo-London-www.kafepauza.mk_

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress