116

10 “страшни” огласи за издавање/продавање

Од • February 12, 2015 • ОпштоКоментари1464

Нормално е кога сакаш да продадеш или издадеш некој простор, ќе го исчистиш, средиш и ќе направиш визуелно да изгледа поубаво и поскапо.Но, не секој се придржува кон тие непишани правила, а некој па воопшто не се ни замара…

Внимавај, перална!

116

Стабилна куќа, нема што…

k1050

Немаме коментар

k959

k862

Што ли прават мажот и жената во позадина…

k764

Ева…

k575

Необично домашно милениче…

410

311

Како во хорор филм…

212

Можеби е неисчистено, а може да е и уметност…

1a

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress