1.300.000 долари на улица

Од • December 29, 2014 • ОпштоКоментари1229

Овој Божиќ навистина им е среќен на неколку лица од Хонг Конг кои биле сведоци на бизарна несреќа. Полицијата процени дека над 1.300.000 кинески долари испаднале од безбедносен камион кој ги пренесувал. Секој кој земал дел од парите би требало да ги врати во спротивно се соочуваат со обвинение за сериозно кривично дело, стои во соопштението од полицијата. Мислите дека некој би ги вратил? Да, и ние не веруваме дека ќе се случи тоа.

milion

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress