obama i kim jong

Џими Кимел – Обама бил на гости кај Ким Јонг :)

Од • March 18, 2015 • ШоубизКоментари1340

Интересно е кога луѓето на анкета зборуваат се и сешто, без да имаат вистинско познавање дали тоа што го зборуваат има смисла. Така Џими Кимел ја искористува оваа човечка слабост за да направи интересна анкета за тоа што мислат луѓето за Обама, за неговите обетки, за тоа што Обама ќе го назначи Денис Родман како амбасадор на Северна Кореја. Дури една девојка кажува за тоа дека видела слики од Ким Јонг и Обама во кревет ,кога Обама бил на гости кај него :)))))

 

thumb3

 

 

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress