leo i rijana

Што се се прави за љубов?

Од • February 5, 2015 • ШоубизКоментари2286

Врската на Леонардо ДиКаприо и Ријана е во центарот на вниманието во Холивуд и изгледа дека тие навистина се многу заљубени. Така Ријана го повикала Лео во нејзината куќа на Барбадос, што значи дека му верува и навистина го прифаќа. Но, за да успее врската, тие имаат необични барања еден кон друг. Така, Ријана мисли дека тој треба да загуби некој килограм и да се врати во форма, а тој па побарал таа да престане да се тетовира. Колку само тешки проблеми имаат познатите богати личности, нервози, стресови, жал ќе ти падне … :)

PAY-Leo-Di-Caprio-Rihanna-Main

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress