Што може IPad Air 2 ?

Од • December 11, 2014 • ОпштоКоментари1270

Apple објави нова реклама за iPad Air 2, која се фокусира на презентирањето на кои се начини луѓето можат да го користат iPad.

Темата на рекламата се промените – Change is in the Air. Уште еден важен мотив кој се појавува во рекламата е дека благодарение на својот еко-систем, Apple iPad Air 2 може да понуди по нешто во секој сегмент.

Очекувањата се дека во следниот период, Apple уште поагресивно ќе го рекламира својот најнов таблет, особено откако се појавија информациите за побавниот раст на пазарот на таблет компјутери.

Покрај хардверот, акцент е ставен и на софтверот и iTunes со својот огромен избор на апликации.

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress