black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-13

Црно – бели близначки

Од • March 9, 2015 • ОпштоКоментари1516

Никој не може да верува дека Луси и Марија Ајлмер од Британија се сестри близначки. Луси е бела со црвена коса, а Марија црна со црна коса.Тие се чуден генетски спој на татко со потекло од Кавказ и мајка која е полу-јамајканка. Всушност, целата фамилија е црно – бела. Интересно е како генетиката се спојува и комбинира…

Изгледа неверојатно како може да се близначки, а имаат сосема различна боја на кожа и карактеристики…

black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-22

Кога биле малечки…

black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-18

black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-8

Еве како изгледа целата фамилија

black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-14 black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-17

Тие се навистина блиски и покрај големите физички разлики…

black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-12 black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-13 black-white-skin-twin-sisters-lucy-maria-aylmer-9

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress