hotel leden 6

Хотелска соба со температура од -7 степени

Од • January 16, 2015 • ОпштоКоментари1154

Секоја година во градот Јукасјарви, Шведска, уметниците и архитектите работат заедно за да дизајнираат и изградат неверојатни хотелски апартмани, направени во целост од мраз. Секој дизајнер се труди да направи уникатно решение, а интересно е тоа што може да се преноќи во нив, секако ако некој сака :)

Гостите секогаш се добредојдени, а мотото на ледениот хотел гласи: „Не е важно колку ладно станува надвор, внатре никогаш нема да биде помалку од -7 степени”.

hotel leden 5 hotel leden 4 hotel leden 3 hotel leden 2 hotel leden 1

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress