Heisenberg gotvi hot dog

Хајзенберг сеуште готви, но веќе само хот-дог :)

Од • March 13, 2015 • ОпштоКоментари1627

Еден продавач на хот-дог во Бразил убаво се досетил да го искористи ликот на Хајзенберг од популарната серија “Breaking Bad” , но овој Хајзенберг не готви Метамфетамин, туку хот дог. Навистина интересен потег…

 

Heisenberg gotvi hot dog 1

 

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress