Mali crnjo 1

Фатен на фотографија – швалерот ѕирка под креветот

Од • January 27, 2015 • ОпштоКоментари1400

Сопругот си бил на пат 20 дена, се враќа и си ја фотографира својата сопруга која е “пресреќна” поради неговото враќање. Но таа си го исполнила убаво времето со друг маж , ама немала време да го скрие убаво кога мажот изненадно си дошол , па го сокрила под креветот.Швалерот – мали црњо,се скрил под креветот ,ама сака да си ѕирка. Сопругот ништо не забележал тогаш, ја прегледал убаво сликата, кога има што да види, и нормално инстантно се разведел од сопругата. Една слика – илјада зборови… :)

Mali crnjo 1 Mali crnjo 2 Mali crnjo 3

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress