Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-11__605

Уметност насликана со кафе

Од • March 18, 2015 • ОпштоКоментари1649

Кога некој има талент не му треба разноразни бои и техники, едноставно може да се послужи со кафе…

Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-20__605 Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-14__605 Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-12__605 Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-16__605 Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-10__605  1688925_1404003729914289_1058586309_n__605 Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-11__605 Coffee-Paintings-by-Maria-A.-Aristidou-1__605 (1)

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress