Fotosesija so med

Уметничко фотографирање со растечен мед

Од • March 6, 2015 • ОпштоКоментари995

Ако си добар фотограф и имаш убаво осмислен концепт, можеш да направиш уметничка фотосесија само со модели и растечен мед…

foto so med 5

foto so med 2

foto so med 4

foto so med 3

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress