Трејлерот за третата сезона на House Of Cards

Од • January 12, 2015 • ШоубизКоментари1253

Третата сезона на куќа од карти ќе биде во етер  на 27 февруари, и Netflix го објави првиот трејлер . 
Kevin-Spacey-House-of-Cards-Netflix
Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress