image

Телекабел 18 години – прослава (галерија)

Од • January 18, 2015 • ШтипКоментари2702

Телекабел во моментов слави 18години постоење. Преку неколку фотографии ви доловуваме што се случува во Angels Cafe. Телекабел е единствениот кабелски оператор кој од самиот почеток бележи континуиран пораст на корисници без обврзувачки дoговори. Нека им е среќен роденденот и уште многу години успех им посакуваме.

 

image

image

image

image

image

image

image

image

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress