3acd68c5bc4d48448f307525ec57b5a3

Тамара – топлес за Пелистерка

Од • December 23, 2014 • ШоубизКоментари1693

Тамара Тодевска, Аделина Тахири и Марјана Станојковска се трите сензуални убавици од фотосесијата за календарот на “Пелистерка” за 2015 година. Ова е петти пат Пелистерка да го презентира календарот кој на провокативен начин ги истакнува бенефитите на водата и ја слави македонската убавина.

3acd68c5bc4d48448f307525ec57b5a3

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress