• mattson-creative-office-7
  • mattson-creative-office-8
  • mattson-creative-office-9
  • mattson-creative-office-10
  • mattson-creative-office-25
  • mattson-creative-office-1
  • mattson-creative-office-2
  • mattson-creative-office-3
  • mattson-creative-office-4
  • mattson-creative-office-5
  • mattson-creative-office-6

Стар магацин претворен во совршено работно катче

Од • December 10, 2014 • ДизајнКоментари2774

Се наоѓа во Стариот град Ирвин, Калифорнија, Оваа фабрика од 1895 беше преуредена во простор за креативци и дизајнери наречен snd CYN. Претходно зградата беше користена од Mattson  наградувано графичко дизајн студио кое се фокусираше на создавање на визуелен јазик за различни брендови, и сега служи како дом на уметници, дизајнери, фотографи, продуценти и програмери. Новите жители се во можност да уживаат во една органска работна средина која ќе го направи секој професионалец завидлив. Уживајте!

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress