Спектакуларен настап на Кети Пери на Супербол

Од • February 3, 2015 • ШоубизКоментари1059

Полувремето на Супербол го одбележа и Кети Пери, а на сцената и се придружија и Лени Кравиц и Миси Елиот.

Една од најпознатите поп пејачки, настапот пред околу 72.000 луѓе го започна со доаѓање на огромен механички тигар.

На сцената отпеа дел од своите најголеми хитови, а големиот број на танчари и се придружија во текот на изведбата на песната „Prism“.

Публиката со големо одушевување го дочека почетокот на хитот „Kissed a Girl“, посебно кога на сцената се појави Лени Кравиц.

keti-peri

Pin It

Коментарите се исклучени

wordpress